web analytics

Dyrud-saken | Vil du bidra?

Dyrud-saken | Vil du bidra til å redde det som reddes kan?

Vil du hjelpe oss til å redde hjemet mitt og med å få saken opp for retten igjen?

Takket være to tidligere, gode kolleger og venners initiativ, har det blitt dannet en støttegruppe der det er mulig å bidra med det du evner. Forutsetningen er at du kan, at du vil, og at å bidra gir mening.

Jeg setter større pris på forståelsen og hjelpen vi har fått og får av menneskene rundt oss, enn jeg klarer å uttrykke med ord. Jeg kan bare fortelle at jeg er veldig takknemlig. All støtten holder håpet levende, håpet om at dette marerittet vil ha en ende og at alt igjen vil bli vel.

Her er link til Bidra-siden:

Dyrud-saken | Bidra

 


solør - hjemme - utsikten fra verandaen
Hjemmet mitt i Solør | Utsikten fra verandaen en grytidlig sommermorgen

Dyrud-saken | Hjemmet mitt i Solør | Utsikten fra inngangsdøren en grytidlig sommermorgen
Dyrud-saken | Hjemmet mitt i Solør | Utsikten fra inngangsdøren

breathe rumi
Dyrud-saken | Hjemmet mitt i Solør | Veien hjem

Relaterte innlegg:
Dyrud-saken | Vergemål til besvær
Dyrud-saken | En nasjonal sikkerhetstrussel?

Se også:
Vergesvindel og fiktiv fakturering | 1 | Bildene
Vergesvindel og fiktiv fakturering | 2 | Bildene
Vergesvindel og fiktiv fakturering | 3 | Bildene


 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *