web analytics

Europas største skattesvindel i moderne tid

Denne danske dokumentaren som ble vist på Urix tidligere i kveld (NRK2), er en rystende beretning om grov transnasjonal økonomisk svindel. Men det er ikke alt denne historien forteller oss om: Alle som er opptatt av verdier, holdninger til våre medmennesker og samfunnet, velferd og rettferdighet, vil sannsynligvis kjenne seg både opprørt og opplyst etter å ha sett den. “Grådighet fortærer sinnet,” erklærer hovedvitnet i dokumentaren.

Hva legger til rette for at svindel av et slik enormt omfang – tapping av alminnelige menneskers innbetalte skatt i lands statskasser – kan skje?
(Varighet: ca. 50 min.)

Uriks spesial / NRK (18.10.2018)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *