web analytics

Luxor har bursdag

Min trofaste, altruistiske, tillitsfulle, alltid tilgivende, vakre og aller fineste venn fyller ni år i dag. Faraohunden Luxor og jeg har tilbrakt åtte av disse årene sammen. Antakelig er jeg den heldigste av oss to: Luxor påminner meg stadig om det viktigste i livet – sove nok, spise godt, nødvendigheten av frisk luft og gode naturopplevelser, hvile, slappe av, slappe av litt til, nærvær, nysgjerrighet, uhildet glede, grensesetting, kameratskap, nærhet og varme. – Gratulerer med dagen, kompis! Mest av alt: takk for din ufravikelige tillit. Du er mitt hjerte.

Meddeles kan også at festmåltidet gikk ned på høykant. Luxors åpenbare dom ble uttrykt ved å etterlate en renslikket hundeskål. Fra den kanten er det ensbetydende med særs smakfullt. Et vellykket måltid altså. Det gjør meg glad fordi han er inderlig verdt å feire. Hver eneste dag, mange ganger om dagen, vekker Luxor kvaliteten jeg anser som en av de mest verdifulle: takknemlighet.

MENU / MENY:
L’entrée: Carotte naturelle, bien lavé et pelée
– Forrett: Hel gulrot, vasket og skrellet
Le plat principal: L’agnau au chou dans un boullion délicieux avec le poivre et le chou doucement enlevés
– Hovedrett: Fårikål av lammekjøtt i smakfull kraft med pepperkorn og kål varsomt fjernet
Le dessert: Délicieux petits morceaux de poisson séché
– Dessert: Tørrfisk i delikate småstykker
Le boisson: L’eau fraîche directement du robinet
– Å drikke: Friskt vann rett fra springen

Luxor på 9-årsdagen. Født: 7. oktober, 2009
Luxor in the snow on January 25, 2019, some three and a half months after his birthday.
Photo: Vivi Cecilie Skår

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *